Efter lite missförstånd och diverse turer (någon på väg mot Alvesta) så kommer vi sent ut för att värma upp inför match. Detta är kanske modellen för när grabbarna väl fick upp farten så var det nästan bara ett lag på planen.

4-0 9,51 Axel efter frislags pet av Robin
7-0 10,26 Adam åter igen spelade av Liam
7-1 11,52 Efter för optimistiskt spel tappar vi fokus
8-1 13,25 Kalle framspelad av Victor
9-1 14,44 Liam som åter igen får en passning från Adam

Mange och jag har inte sett grabbarna spela sådan innebandy förr knappt, passnings spel och försvar som gjorde att Älmhult hade enormt tufft med vårt spel. Det var så lysande och roligt att se grabbarna och allt gick verkligen vår väg i denna första perioden.

Skotten i första 14 för oss och 6 för Älmhult

Andra perioden funderade våra killar bara på hur många mål det skulle kunna bli, sprang mest i en mans attacker och gjorde det mesta så svårt att Älmhult utan problem kunde ta bollen från oss. Efter 8,5 minut kan så Älmhult göra 9-2 och få lite luft under vingarna. Dock tar grabbarna tag i spelet igen och vi stänger perioden rent försvars mässigt bra men det har låst sig i anfallet då vi inte springer riktigt lika mycket längre.

Skotten i andra 7 för oss och 7 för Älmhult

Tredje startar upp betydligt bättre men vi får inte upp samma fokus som i första perioden men det var kanske inte att förvänta då matchen var avgjord. Vi skapar dock lite mer men Älmhults målvakt är jätte duktig och gör den ena räddningen efter den andra.

Vi lyckas efter 11 minuter att överlista honom och slutresultatet fastställs av Liam denna gång står Jonis för framspelningen

Skotten i tredje 8 för oss och 6 för Älmhult

Vi var verkligen supernöjda med insatsen under matchen och grabbarna gör det på ett så himla bra innebandy sätt. Fart och passnings spel precis som bra innebandy ska spelas.
Sen att vi går ner oss efter denna urladdning är ju inte så konstigt.

Liam och Adam får väl framhållas lite extra en sådan här dag med otroligt bra sinne fär målet men även för spelet innan det blev mål som var mycket trevligt att titta på.

Nu blir det en mycket viktig match på lördag hemma mot IBK Vöikers, kom och kolla då.